Ponta: USL nu se rupe. Întâlnirea cu Antonescu a fost utilă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că Uniunea Social Liberală nu se va rupe, adăugând că întâlnirea pe care a avut-o cu Crin Antonescu și cu ceilalți membri din PNL a fost utilă.

”Cred că a fost util să ne vedem pentru ca și Crin Antonescu și ceilalți colegi din PNL să înțeleagă exact unde este supărarea și că problema noastră că nu era de la faptul că Roșca Stănescu nu știu ce a făcut prin Parlament. În primul rând era de la faptul că din februarie, și iată suntem în mai, domnul Roșca Stănescu, senator PNL, că dacă era jurnalist sau orice altceva nu avea nicio importanță, senator PNL, a dus o campanie de insultare și de denigrare a PSD-ului.

Și noi nu putem să acceptăm chestia asta de la cineva care se pretinde a ne fi aliat și care se bucură, în cazul domnului Roșca Stănescu chiar mai mult decât alții, de beneficiile guvernării”, a declarat președintele PSD, la B1 TV.

Totodată, Victor Ponta a afirmat că anumite persoane care fac parte din PNL, la sfârșitul zilei, critică PSD-ul. ”Noi nu știm și nu ne place să guvernăm în stilul în care noi suntem la guvernare, PNL e cu noi la guvernare ziua, după care seara câțiva din PNL sunt în opoziție”, a precizat Victor Ponta. În același timp, social-democratul a declarat că Uniunea Social Liberală nu se va rupe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel