Ponta spune că l-a informat pe Antonescu despre pactul de coabitare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta antonescu
ponta antonescu

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, întrebat dacă l-a informat pe Crin Antonescu înainte de semnarea Pactului de Coabitare cu Traian Băsescu, că își informează întotdeauna "partenerii înainte de orice este important", potrivit Agerpres.

Președintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a spus, joi, că liberalul Crin Antonescu, deși a declarat că nu a știut de ce merge la Cotroceni în seara semnării pactului de Coabitare, făcea corecturi cu pixul pe document cu câteva zile înainte de întrevederea din 12 decembrie.

“Domnul Antonescu a spus că nu ştia de ce merge la Cotroceni, că nu ştia ce conţine Pactul de coabitare. Îmi amintesc foarte bine acele zile, în momentul în care, cu o seară înainte de acel pact, domnul Ponta m-a sunat, «Ne vedem a doua zi la biroul domnului Antonescu», pentru că avem o întâlnire foarte importantă, să discutăm ceva foarte important. Câştigasem alegerile şi nu se formase încă Guvernul. Am mers a doua zi la birou la Senat, erau mai mulţi lideri acolo, era şi domnul Stroe, era şi domnul Dragnea. În momentul în care am intrat în birou, l-am văzut pe domnul Antonescu cu foile în faţă, cu pixul în mână. Când m-am apropiat de domnia sa, sigur, foaia a fost întoarsă. Mi-am dat seama că este un document pe care nu trebuie să îl văd. Am stat câteva minute apoi am plecat, bunul simţ mi-a spus că trebuie să plec de acolo”, a spus Daniel Constantin, joi seară, la România Tv.

“Era Pactul de coabitare, iar domnul Antonescu, cu pixul, scria pe Pactul de coabitare. Cu alte cuvinte, ce vreau să spun: domnul Antonescu ştia exact de ce se duce la Cotroceni, ştia exact ce conţine Pactul de coabitare. Că nu l-a semnat, că s-a opus acolo, e altă discuţie, eu vă spun ce ştiu eu”, a afimat Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel