Ponta se întâlnește cu delegația FMI. Ce mesaj a transmis Băsescu
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Victor Ponta 6
Victor Ponta 6

Premierul Victor Ponta se întâlnește, luni, cu reprezentanţii delegaţiei comune a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale. Traian Băsescu rămâne de neclintit cu privire la supraaccizarea carburanților. 

Traian Băsescu a primit duminică, 2 februarie, la Palatul Cotroceni, delegația comună a Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale.

"În cadrul întrevederii, domnul președinte Traian Băsescu s-a arătat nemulțumit că stocul arieratelor societăților de stat nu a scăzut conform înțelegerii dintre Guvernul României și instituțiile financiare internaționale și că nu este luată în calcul o reducere suficientă a deficitului structural, ceea ce poate duce la măsuri fiscale suplimentare. Domnul președinte Traian Băsescu a ținut să sublineze din nou că nu susține introducerea unei accize suplimentare pentru benzină și motorină deoarece nu o consideră necesară, cheltuielile bugetare putând fi acoperite fără aplicarea acestei accize", se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel