Ponta se alătură lui Ciolacu în demersul de a o da jos pe Armand de la Primăria Sectorului 1
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Victor Ponta a anunţat că partidul pe care îl conduce se va alătura acţiunii PSD de strângere de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand de la Primăria Sectorului 1. 

"Situaţia de la Sectorul 1 NU trebuie să rămână fără consecinţe politice şi juridice - indiferent cât de puternici sunt cei aflaţi 'in spatele' Doamnei Clotilde Armand - şi de sumele colosale care sunt în joc.

Mi-am consultat colegii din Biroul Executiv al PRO România în privinţa propunerii făcută de preşedintele PSD Marcel Ciolacu - şi nu a existat nicio îndoială că trebuie să ne alăturăm tuturor demersurilor legale şi politice referitoare la Sectorul 1 din Bucureşti.

Mai este mult timp până în 2024 (mult timp pentru ca cei aflaţi la Putere vor face multe alte greşeli şi lucruri rele) - dar mai este, de fapt, puţin timp până în 2024 (dacă vrem ca oamenii să aibă o alternativă serioasă la situaţia actuală, o speranţă că lucrurile pot fi îndreptate aşa cum a fost în 2012)!", a transmis Victor Ponta într-un mesaj distribuit pe Facebook.

Ciolacu, ACORD către toți adversarii primarului Clotilde Armand

În contextul acuzațiilor de fraudă de la Sectorul 1, Marcel Ciolacu a anunțat că a trimis 'un acord, un draft', către toți liderii de partide care au participat la alegeri. 

Duminică seară, la România TV, președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că a trimis 'o propunere de acord' către toți liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1. 

'Eu, astăzi, am trimis un acord, un draft, o propunere de acord, la toți liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1. Să avem o colaborare toți, atât ca reprezentare juridică, cât și pentru a ne strânge semnăturile pentru referendum.', a spus liderul social-democraților la emisiunea moderată de Andreea Crețulescu. 

În prezent, în Sectorul 1 al Capitalei, se strâng semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand ca urmare a numeroaselor probleme din sector, de la criza gunoaielor, până la acuzele cu privire la fraudarea alegerilor locale.

***

Pe la mijlocul lunii august, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum referitor la demiterea primarului Sectorului 1.

Acum, Ciolacu a precizat că 'ne apropiem de 20.000 de semnături. Am făcut solicitări pentru corturi...' Pentru declanșarea unui referendum e nevoie de aproximativ 52.000 de semnături ale locuitorilor Sectorului 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel