PSD va avea candidat propriu la prezidențiale în 2019, spune Ponta
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Ruse, că PSD va avea candidat propriu la prezidențiale în 2019. Pentru alegerile din 2014, candidatul USL este Crin Antonescu a mai declarat Ponta. Declarația lui Ponta vine în contextul în care Adrian Nastase a afirmat, sâmbătă seara, la Antena 3, că exista o anumita presiune în interiorul PSD pentru ca partidul să aibă candidat propriu la alegerile prezidentiale.

 "Am vazut ce a spus domnul Năstase și sunt de acord cu tot ce-a zis până acum, chiar am și vorbit. (...) O să avem un candidat la prezidențiale în 2019. În 2014, eu exclud din punctul de vedere al PSD orice dorință de a rupe USL. Eu vreau să rămână USL unit, să terminăm mandatul în 2016 și personal am cel mai mare interes să terminam cu bine, e vorba de mandatul meu de premier.

Așa încât, atat timp cât există USL, are un candidat, acela este Crin Antonescu și în mod clar e favoritul câștigării alegerilor prezidențiale la anul, având în spate USL si o echipă de campanie atât de puternică", a spus premierul Ponta într-o conferință de presa susținută la Ruse.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel