Ponta: protestarii PDL fac parte din farmecul guvernării mele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Premierul Victor Ponta a salutat protestele din Piaţa universităţii şi a spus că este bine că nu au fost incidente până acum. El  a ţinut însă să precizeze că protestarii trimişi de PDL în faţa Guvernului nu au autorizaţie de protest, dar fac parte "din farmecul guvernării mele".

Victor Ponta a declarat că se bucură foarte mult că "toţi au protestat paşnic şi că nu s-a produs niciun incident". El le-a mulţumit totodată jandarmilor şi poliţiştilor care au asigurat paza la proteste.

"Nu cred că trebuie să ajungem la ceea ce s-a ajuns în ianuarie, când un guvern mai speriat punea presiune pe poliţişti şi pe jandarmi, şi aşa s-a ajuns la violenţe. În rest toată lumea trebuie să manifeste cu respectarea legii, mai puţin cei trimişi de PDL la Guvern, care n-au niciodată autorizaţie, dar aceia fac parte din farmecul guvernării mele", a mai spus premierul.

Câteva sute de oameni au protestat, marţi şi miercuri, în Piaţa Universităţii, după decizia CC de invalidare a referendumului. Manifestanţii au blocat temporar bulevardul, dar nu au existat conflicte cu forţele de ordine.

Tododată, marţi, câteva zeci de susţinători ai lui Traian Băsescu s-au adunat în Piaţa Victoriei şi au protestat contra Guvernului şi a premierului Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel