Ponta: „Pe 9 decembrie românii vor alege între Băsescu și USL”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ponta Antonescu
Ponta Antonescu

Co-președinții USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, au îndemnat, cu ocazia unei conferințe de presă, toți românii să vină la vot pe 9 decembrie. Cei doi au declarat că speră ca USL să obțină majoritatea absolută după alegeri și să dea viitorul premier. De asemenea, Victor Ponta i-a răspuns declarațiilor lui Traian Băsescu, potrivit cărora nu va ceda responsabilitatea desemnării premierului către un partid.

Premierul a declarat că preşedintele face declaraţii electorale şi adevărul se va vedea clar pe 9 decembrie când ţara va vorbi: „noi ne dorim stabilitate şi majoritate”.

„9 decembrie e pentru USL momentul adevărului. USL a fost făcut pentru a nu repeta scenariile din 2000 și 2009 și în 2012 - apel la vot pentru toți pentru a face o ruptură clară față de Băsescu și PDL”, a spus Victor Ponta.
„În ultima săptămână fiecare candidat al USL se va concentra pe colegiul său și pe o ultimă acțiune comună vineri la Craiova - apel pentru prezența la vot - deși sondajele vorbesc de o victorie clară la alegeri, eu le cer răspicat echipelor de campanie candidaților să conștientizeze ca și aici ca și în sport nici un meci nu e dinainte jucat. E ultima săptămână și ea trebuie să fie săptămâna eforturilor maxime”, a completat şi Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel