Ponta: nu pot numi doar îngeri în funcţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Premierul Victor Ponta a răspuns criticilor care îl acuzau că îşi schimbă foarte rapid oameni numiţi tot de el în funcţie. Ponta a explicat că aceste acţiuni sunt fireşti, iar cei care greşesc trebuie să plătească. Întreg scandalul a pornit de la şeful ISC, Constantin Grăjdan, pe care Ponta l-a demis la scurt timp după ce l-a numit în funcţie.

"Mi-au reproşat foarte mult că am pus în funcţie un şef la ISC pe care l-am dat afară a doua zi, când am văzut că a greşit. Dar cine mi-a reproşat chestiunea asta? PDL, care o ţine pe Roberta Anastase în braţe de un an şi jumătate, deşi a furat voturi (...) Nu înseamnă că eu o să pun numai îngeri în funcţie, că nu am cum, dar cel care greşeşte, a doua zi îl dau afară şi sprijin Parchetul şi poliţia să afle adevărul", a declarat Ponta.

Demiterea vine după ce Constantin Grăjdan a trimis Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie o scrisoare prin care anunţa că instituţia pe care o conduce nu vrea să ceară daune în dosarul "Trofeul Calităţii", dosar în care Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani cu suspendare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel