Ponta: Mi se pare foarte grav că au dispărut total discursul și dezbaterea în România pe tema economică adevărată
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Liviu Chirica
Inquam Photos / Liviu Chirica
Victor Ponta, liderul PRO ROMÂNIA, a spus că este deranjat de faptul că nu se discută despre un anumit subiect în România.

S-a referit la faptul că au dispărut total discursul și dezbaterea în România pe tema economică adevărată

„Ceea ce mi se pare mie foarte grav este că au dispărut total discursul și dezbaterea în România pe tema economică adevărată. Ce facem cu inflația? Ce facem cu producătorii români? Ce facem cu infrastructura de business? De unde primim bani pentru a se investi în România? Urmează alegeri în America. Prima dezbatere este despre inflație și prețul la carburanți, a doua este despre școli. La noi pare că nu interesează pe nimeni, deși aceste lucruri sunt cele mai importante”, a zis Victor Ponta la DC News.

„Chestia care mă deranjează este că toată lumea, în jurul nostru, se mișcă și încearcă să scape cât de cât de această criză economică. Este o criză fără precedent, mai mare decât cea din 2008-2011. Acum este mai complicat pentru că sunt mai multe crize care s-au suprapus”, a mai spus Victor Ponta.

Vezi mai multe aici:

VEZI ȘI: Fază tare cu Ponta. Ce i-a spus un român în plină stradă 

Victor Ponta, președintele PRO ROMÂNIA, a povestit ce a pățit când a mers la Putna.

Victor Ponta a spus că, de multe ori, i s-a întâmplat să fie asociat cu PSD, el fiind președintele PRO ROMÂNIA.

„Am fost la Putna acum doi-trei ani. Și eram așa un pic... că acolo era zonă PSD-PNL. Aiurea... M-a pupat toată lumea, iar un om mi-a zis: „Domnule Ponta, bazați-vă pe noi! Cu dumneavoastră votăm, cu PSD!”, a spus, amuzat, Victor Ponta.

„Și acum merg foarte des cu low-cost și vin oamenii din diaspora care, bănuiesc, că înainte mă înjurau, și îmi zic: „Domnule Ponta, ce faceți cu țara? Că ne-a prostit neamțul. Dumneavoastră cu PSD-ul trebuie să faceți ceva”. Le-am zis: „Stați, mă, nu era aia cu plăcuța suedeză?! Nu era Puie Monta? Nu era PSD ciuma roșie?”, a mai spus președintele PRO ROMÂNIA la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: Ponta, propunere către NATO despre România în contextul războiului cu Ucraina

Victor Ponta, liderul PRO ROMÂNIA, a venit cu o propunere către NATO în contextul războiului cu Ucraina.

El s-a referit la necesitatea dezvoltării Portului Constanța.

„Știți ce aș face eu acum? M-aș duce la NATO și aș zice așa: „Am înțeles că trebuie să cumpăr avioane, submarine, elicoptere, dar vreau altceva. Ajutați-mă și dați-mi bani să dezvolt Portul Constanța”. Acum îți ia o lună să descarci o navă în Portul Constanța. Nu ajută mai tare Ucraina dacă dezvoltăm Portul Constanța? Cu ce poate ajuta acum România pe Ucraina? Să dezvoltăm Portul Constanța”, a zis Victor Ponta la DC News și DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel