Ponta: Măsurile Guvernului Boc au împins țara în derapaj, la solicitarea directă a lui Băsescu, nu jocurile politice
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta
ponta

România este într-un derapaj cauzat de măsurile anti-naţionale şi anti-sociale adoptate de Guvernul Boc, la solicitarea directă a lui Traian Băsescu, a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta. Declarația vine în urma afirmației lui Băsescu conform căreia România ar fi în derapaj din cauza jocurilor politice instrumentate de opoziție.

„Nu este de vină nici Fondul Monetar Internaţional, nici opoziţia, de vină este Traian Băsescu, Emil Boc şi cei care au luat aceste măsuri care au dus România în derapaj şi în criză economică şi socială'”, a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că jocul politic din România şi neîndeplinirea tuturor condiţiilor din acordul financiar încheiat cu Fondul Monetar Internaţional riscă să arunce ţara într-un derapaj. „Datorită jocului politic suntem sub riscul de a rata, de a împinge ţara într-un derapaj, în cazul în care nu reuşim să trecem legile care constituie condiţionalităţi pentru tranşa pe care urmează să o încasăm în ianuarie. Boardul FMI este pe 7 ianuarie şi neîndeplinirea tuturor condiţiilor aruncă ţara într-o zonă de lipsă de credibilitate şi cred că acesta trebuie să fie primul comandament al acestor discuţii - perspectiva anului 2011 în varianta succesului, dar şi în posibilul eşec de a îndeplini condiţionalităţile din acordul cu FMI şi UE”, a explicat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel