Ponta l-a ÎNCUIAT pe Rareș Bogdan. A dat-o de GOL. Cum a trecut Violeta Alexandru peste regula carantinei?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Victor Ponta l-a încuiat pe Rareș Bogdan în ceea ce privește vizita Violetei Alexandru în Germania și întoarcerea ei în țară. 

După ce ieri, Violeta Alexandru, aflată în Germania la o firmă de sparanghel, afirma că totul este în regulă cu muncitorii de acolo, Rareș Bogdan a spus în această seară, la B1 TV, că "pe mine m-a bucurat să văd imaginile de azi cu Violeta, faptul că s-a dus între oameni și a stat de vorbă cu ei. Muncitorii vor avea șansa să se întoarcă în țară cu o cursă specială, sper să o bage și pe Violeta în aceeași cursă, să vină acasă liniștită. O laud pe Violeta".

"Conform Ordonanței Militare și a stării de alertă acum, doamna Violeta Alexandru trebuie să intre 14 zile în izolare. V-am întrebat dacă va sta", a fost întrebarea pusă de Victor Ponta.

Rareș Bogdan a dat-o de gol pe Violeta Alexandru

"Domnule Ponta, eu nu știu asta. Asta au decis domnul Vela cu domnul Arafat. Nu știu sincer care este starea. Eu nu am putut să mă duc să vizitez fermele de sparanghel pentru că partea germană mi-a spus că dacă mă duc împreună cu domnul Motreanu, cu domnul Bușoi și cu domnul Falcă, va trebui să intru două săptămâni în carantină, după care voi putea să verific fermele, să-i vizitez pe români, iar la întoarcere în țară, întrebându-l pe domnul Vela: Domnu` Vela, MARCEL, dacă mă întorc în țară trebuie să stau în carantină, mi-a spus că astea sunt regulile", a răspuns Rareș Bogdan. 

După această declarație, Silviu Mănăstire și Victor Ponta i-au spus că ceva nu se leagă, întrebându-l cum a reușit Violeta Alexandru să treacă peste această regulă, odată ajunsă în Germania. 

La această întrebare, Rareș Bogdan nu a mai răspuns punctat, schimbând subiectul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel