Ponta: Joi seara am pregătiți noii miniștri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta dece
ponta dece

Victor Ponta a declarat, luni, la scurt timp după numirea sa de către Traian Băsescu în funcția de premier, că s-a intrat într-o perioadă de normalitate, drept dovadă că, noii miniștri și planul de guvernare al Cabinetului vor fi definitivate până joi.

"Eu vreau să dau următorul semnal. Așa cum am spus-o în timpul campaniei electorale. Am intrat înrtr-o perioadă de normaliate. Astăzi s-a făcut desemnarea candidatului la funcția de premier conform voinței populare. Acum merg să discut cu liderii USL. Tot astăzi ne vedem cu cei de la UMDR . Din puntul meu de vedere miercuri seara se pot alege structurile noului Parlament. Joi seara eu sunt pregătit cu noii miniștri si cu programul de guvernare. Vineri dimineața avem votul Parlamentului", a anticipat noul premier.

Liderul social-democrat a fost întrebat de jurnaliști spre ce ar înclina, pus în situația de a alege cooptarea la guvernare a UDMR, cu prețul spargerii Uniunii Social Liberale. Premierul a evitat un răspuns pe această temă.

Victor Ponta a reiterat luni că discuțiile cu maghiarii se poartă din dorința de pace și unificare. "Din moment ce avem o întâlnire, ce să facem? Voi avea discuții cu absolut toate forțele politice din România. USL nu va guverna ca să-i asuprească pe alții, ci în ideea de unificare. Acum vorbesc cu Crin Antonescu, iar la sfârșit anunțăm toate deciziile", a conchis premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel