Ponta în SUA: Întâlnire cu Chevron. Când reîncepe explorarea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ponta SUA.jpeg
Ponta SUA.jpeg

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit luni, în cadrul vizitei în SUA, cu reprezentanții mai multor companii americane, printre care și cu cel al Chevron, care a dezvăluit când va reîncepe explorarea în România.

„Aş dori să fac precizări cu privire la motivele suspendării activităţii în zona localităţii Pungeşti. Una dintre cheile filosofiei de afaceri a Chevron este aceea de a acţiona în siguranţă sau de a nu a o face deloc. Prioritatea noastră numărul unu este aceea de a dezvolta operaţiunile în siguranţă pentru angajaţi, subcontractori şi comunitate”, a declarat Tom Holst, managerul Chevron pentru România, în cadrul întrevederii cu prim-ministrul Victor Ponta.

Acesta a transmis că explorarea va reîncepe în momentul în care se va înţelege că metodele companiei sunt cele mai sigure.

„La Pungeşti, noi şi Guvernul credem că activitatea trebuie să se desfăşoare în siguranţă, munca acolo trebuie să se bazeze pe o interrelaţionare pe termen de lungă durată, ce se poate extinde peste 30 de ani. Ei trebuie să înceapă să aibă încredere. Noi vom reiniţia, vom reporni operaţiunile în Pungeşti, atunci când standardele de siguranţă sunt îndeplinite şi când se va înţelege mai bine că avem cele mai bune practici şi că pe acestea le dezvoltăm în proiectul din România”, a adăugat reprezentantul Chevron, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel