Ponta îl desființează pe Vlad Voiculescu: Marele lui vis era să fie viceprimar! Păi zi, dom'le, așa că tu vrei banii de la spitale, lasă corupția!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
colaj: Facebook, captură video
colaj: Facebook, captură video
Fostul premier și actualul consilier onorific al lui Marcel Ciolacu, Victor Ponta, a venit cu mai multe dezvăluiri în studioul România TV despre Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății.

Victor Ponta lansează un atac dur la adresa fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. 

"Mi se pare că domnul Voiculescu se punea în fruntea celor care ziceau că vor spitale. Puteți să-mi spuneți un spital făcut de domnul Voiculescu, de două ori ministru al Sănătății? Puteți să-mi spuneți o secție de tratament pentru pacienții arși făcută de domnul Voiculescu? Că eu pot să vă spun că singura secție de la Spitalul de Urgență făcută de profesorul Lascăr a fost oprită de domnul Voiculescu. I-a făcut un dosar penal, apropos de lupta anticorupție bla bla... El le-a făcut dosare la toți profesorii dintr-un motiv foarte simplu: că oamenii ăia, totuși, stăteau pe picioarele lor și aveau o autoritate medicală cu care puteau să-i spună lui Voiculescu - Dom'le, lasă-ne cu firmele de medicamente și cu afacerile tale din străinătate! 

Le-a tras niște dosare, dar nu flagranturi cum s-a făcut pe aici! Știu foarte bine că marele vis al domnului Voiculescu era să fie viceprimar la Capitală. Orice om întreba  -  Dar de ce viceprimar? Am înțeles primar, ministru, funcție importantă, dar de ce viceprimar? Era discuția cu Nicușor Dan că el este viceprimarul care se ocupă de spitalele din București. Să știți că în București Primăria are mai multe spitale decât Ministerul Sănătății! Majoritatea spitalelor din București sunt la Primărie și au bugete niște zeci, dacă nu cumva sute de milioane de euro.

Deci marea bătălie era să fie el șef peste spitale, să gestioneze el cum se cheltuiesc banii. Păi zi, domnule, așa că tu vrei banii de la spitale, nu mai zi cu corupția... găsești oameni, îi scoți în stradă... oamenii ăia, cu siguranță, aveau credința că fac ceva bun. După aia s-au prins că ei jucau, erau figuranți într-un film al domnului Voiculescu care a și făcut un film, de altfel, dar să știți că l-a făcut pe banii noștri! Voiculescu, marele luptător capitalist cu cei din piață, a făcut acest film din bani publici. Marele film în care a jucat, fiind și ministru..." a spus Victor Ponta.

Mai multe informații, aici:

                                                     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel