Ponta îl avertizează pe Băsescu: Nu va pleca direct acasă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
ponta basescu
ponta basescu

Premierul Victor Ponta a explicat motivul pentru care la rectificarea bugetară Parlamentul a primit bani în plus. 

"Și la Senat și la Cameră - ei au adoptat, săracii, la timp reglementarile, dar le-a tot contestat domnul Băsescu și PDL. Și atunci au avut cheltuieli: ne costă vreo 20 de milioane de lei cu totul, Senat și Camera, contestațiile lui Traian Băsescu la Curte. Ca să știți cât ne costă în bani. Anul ăsta plătim 20 de milioane de lei pentru că domnul Traian Băsescu a contestat de două ori, sau de trei ori, că nici el nu mai știe, a contestat la Curte, cum de altfel ați văzut că contestă totul de două ori, de trei ori, cum a fost și cu referendumul", a spus Ponta.

 Totodată, premierul a precizat ca preşedintele Traian Băsescu nu va pleca pur şi simplu acasă după ce îşi va termina mandatul, ci va merge pe la tribunale: "Domnia sa ştie că pleacă și probabil nu pleacă chiar acasă, o mai pleca și el la vreun tribunal pe undeva și atunci încearcă să ne facă cât mai mult rău până pleacă...Dacă aşa a decis domnia sa, să plece cu cât mai mult rău, e o decizie pe care eu nu o înțeleg, dar nici nu mă aștept că cineva să-l înțeleagă pe președinte".

Întrebat de ce ar ajuge Băsescu la tribunal și în ce dosare ar fi implicat, Ponta a răspuns: "Numai dânsul ştie dosarele. Eu nu le ştiu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel