Ponta îi răspunde lui Băsescu: Vorbește niște tâmpenii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Premierul Victor Ponta a comentat acuzaţiile pe care preşedintele Traian Băsescu i le-a adus luni. Șeful Executivului a transmis că președintele vorbeşte „nişte tâmpenii pe care nici un om cu trei clase primare nu ar trebui să le spună”, adăugând că, „din fericire, nu îl ia nimeni în serios”.

Premierul a fost întrebat cum comentează acuzaţiile lui Traian Băsescu, privind manipularea cursului valutar, prin intervenţia la prim-vicepreşedintele BNR, Florin Georgescu:

„Domnul preşedinte vorbeşte nişte tâmpenii pe care nici un om cu trei clase primare nu ar trebui să le spună. Din fericire, nu îl ia nimeni în serios. Cum poate să spună preşedintele unei ţări din Uniunea Europeană că cineva manipulează cursul de schimb? E mai mult decât o iresponsabilitate, e pur şi simplu o tâmpenie îngrozitoare”, a răspuns liderul PSD, citat de Mediafax.

Primul-ministru a adăugat că nu a văzut ce a declarat preşedintele, pentru că are lucruri serioase de făcut, iar șeful statului „în fiecare zi mai spune câte o tâmpenie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel