Ponta i-a dat cu flit lui Tăriceanu: PSD nu-l susține!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ponta Tăriceanu.jpeg
Ponta Tăriceanu.jpeg
Premierul Victor Ponta a declarat că fostul lider liberal Călin Popescu Tăriceanu nu va fi susținut la prezidențiale de PSD, deoarece USL nu s-a refăcut, iar în actualul context politic social-democrații vor avea propriul candidat la scrutinul din noiembrie.

"Am spus, hai să încercăm să refacem USL-ul și dacă refacem USL, PSD, PNL și ceilalți, nu am exclus niciodată ideea de a face un tandem cu Călin Popescu Tăriceanu. Eu sunt prim-ministru, el președinte, un om cu care am o relație foarte bună și care are un profil absolut în regulă", a declarat Ponta, luni seară, la România TV.

Președintele PSD a precizat că această variantă este exclusă din moment ce USL nu s-a refăcut. Tăriceanu, dacă va candida la prezidențiale, nu va fi susținut de PSD, a punctat Ponta.

"S-a închis chestia asta. Eu cred și probabil că dl. Tăriceanu va candida la prezidențiale, dar atâta timp cât nu există USL știe foarte clar și domnia sa că PSD-ul va avea propriul candidat. În acest moment nu se pune problema și nici nu cred că dl. Tăriceanu vrea să fie candidatul PSD, vrea să fie candidatul USL-ului", a spus Victor Ponta.

EXCLUSIV. Tăriceanu, ultimatum din partea PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel