Ponta, huiduit la un eveniment cu Halep-video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Toată lumea vorbește despre faptul că Gabriela Firea a fost huiduită de o parte dintre oamenii veniți să se bucure de victoria Simonei Halep pe Arena Națională.

Dar vă mai amintiți când un alt politician a fost huiduit la un eveniment similar? Ce-i drept, în lipsă, dar când a fost anunțat numele lui Victor Ponta, sala a explodat de huiduieli. S-a întâmplat în 2014 când Simona Halep a câștigat pentru prima oară turneul de la București. La acel moment, George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, la ceremonia de premiere, i-a menționat numele lui Victor Ponta.

"Să nu uităm că această săptămână nu ar fi fost posibilă fără sprijinul premierului Victor Ponta. Nu este nimic politic, vă asigur!", şi-a început George Cosac discursul, lucru care a dus la un val de huiduieli din partea oamenilor prezenți la evenimentul de premiere din 2014.

Dacă în momentul citării numelui lui Victor Ponta publicul a fost extrem de ostil, celelalte nume menţionate au fost însoţite de urale şi aplauze.

Iată momentul petrecut în 2014 la BRD Open Tenis:

Acest lucru arată că oamenii nu vor ca politicienii, indiferent de numele lor, să-și facă imagine pe spatele campionilor noștri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel