Data actualizării:
Data publicării:

Ponta, discuție ”în particular” cu Orban. ”I-am SPUS”

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Politica
WhatsApp
Victor Ponta a vorbit despre o dicuție cu Ludovic Orban, în exlusivitate pentru DC NEWS. 

Bogdan Chirieac: Nimeni nu-l vede pe domnul Orban evoluând în funcția de prim-ministru. Dânsul, în afară de declarațiile acelea ridicole făcute până acum că nu a știu de muncitori, nu s-a evidențiat cu nimic în această criză. Ceva trebuie făcut. Mai vorbiți cu domnul Ciolacu, că faceți majortitate în Parlament, să fie tot Guvern PNL, dar cu un al prim-ministru, fiindcă omul acesta în mod evident, nu poate!

"Asta a fost și părerea mea în luna noiembrie, când PNL l-a propus premier. I-am spus în particular domnului Orban, apoi am spus-o și public, cred că este cea mai proastă soluție (n.r. propunerea lui) în acest moment și nu voi vota, la fel cum nu am votat în martie, când au venit iar cu Ludovic Orban ca propunere.

Care e problema principală, dincolo de lipsa de competență a domnului Orban, care totuși e cel mai vechi politician din România, din 1990 și care timp de 30 de ani nu a demonstrat niciodată nimic și acum îl punem în frunte în perioadă de criză...problema principală este că preocuparea domnului Orban 99,99% din energia, inteligența și efortul dl. Orban este îndreptat spre un scop foarte mic: Să rămână șef la PNL", a declarat Victor Ponta, în exlusivitate pentru DC NEWS.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel