Ponta: Din cauza PDL, PP-DD va fi principalul partid de Opoziție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, că efectul declarării drept neconstituțională a legii votului uninominal va fi acela că PP-DD va deveni după alegerile parlamentare principalul partid de Opoziție.

 44“În alegeri uninominale, USL a câştigat Consilii Judeţene şi primari, PDL a câştigat, e adevărat, puţine, două Consilii Judeţene, dar destul de mulţi primari. PP-DD nu a câştigat niciun Consiliu Judeţean, niciun primar (a câştigat primari de comune, n.r.). Împiedicându-ne CCR să avem şi la Parlament, aşa cum era corect şi cum voiau oamenii, vot uninominal, o să vedeţi cine va fi principalul partid de opoziţie.

O prostie mai mare din partea PDL, nu cred că au făcut până acum. Principalul partid de opoziţie nu va fi PDL, va fi PP-DD. Ori, dacă asta au vrut judecătorii de la CCR prin decizia lor absolut de neînţeles....România, în acest moment, nu era ca alte ţări europene, în sensul în care un partid populist extremist nu era principala forţă de opoziţie. Din cauza îngustimii de minte ajungem cu PP-DD, principala opoziţie a USL, ceea ce nu e bine”, a declarat Ponta la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel