Ponta, despre PLANUL lui Orban: Le luăm votul, iar apoi îi închidem pe fraieri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Ponta  Foto: Crișan Andreescu
Ponta Foto: Crișan Andreescu
Victor Ponta susține că Ludovic Orban, liderul PNL, este interesat doar de organizarea alegerilor parlamentare și nu de limitarea infectărilor cu noul coronavirus în țara noastră.

Victor Ponta, liderul PRO România, a intervenit duminică seara în direct la România TV unde s-a arătat indignat de faptul că nu se iau măsuri mai stricte pentru combaterea pandemiei de coronavirus în România. 

”Cred că am înțeles toți un singur lucru. Că de opt luni ne este tot mai rău, tot ce au vrut domnul Orban și domnul Iohannis. S-au organizat și alegeri, așa cum au vrut, dar este ca atunci când mergi la medic, îți dă tratament și tu te simți tot mai rău. Singurul lucru care l-a interesat pe domnul Orban a fost să se organizeze alegeri locale și acum să se organizeze alegeri parlamentare. Criza economică și socială ne va lovi după alegerile din decembrie și va fi mai gravă decât cea din 2009. România, spre deosebire de alte țări, nu comunică, falsifică datele, pentru că singura problemă a domnului Orban este câștig voturi? România se află într-o criză cumplită, iar domnul Orban și PNL-ul se uită doar la ”ne afectează electoral sau nu ne afectează electoral”. În loc să ne ocupăm de combaterea crizei de coronavirus, toate eforturile și banii sunt pentru alegeri. Până nu se termină alegerile generale, nu o să se ocupe nimeni de România. (...) Dacă nu am avea alegeri pe 6 decembrie, măsurile Guvernului erau altfel. Dar așa avem alegeri pe 6 decembrie, le luăm votul, iar apoi îi închidem pe fraieri”, a declarat Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel