Ponta, dezamăgit de Pungești: Nu mi-am închipuit așa ceva
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pungești gard.jpeg
Pungești gard.jpeg

Premierul Victor Ponta a arătat, luni, că după ce a militat în SUA pentru aducerea de investitori în România, nu şi-a închipuit că se va ajunge în situaţia în care oamenii de aici să rupă gardurile companiilor americane venite să investească în țară.

Primul-ministru a amintit că a efectuat o vizită în Statele Unite şi a subliniat că, pe lângă relaţiile bilaterale politice şi militare foarte bune, este nevoie şi de dezvoltarea mai puternică a relaţiilor economice, o viziune care a lipsit până în prezent.

Victor Ponta a transmis că în vizita sa a insistat pentru investiţiile americane în energie, dar a ținut să arate că nu şi-ar fi imaginat ca gardurile companiilor americane din România să fie rupte.

"Am prezentat o ţară care îşi doreşte foarte mult investiţii, în special în zona energiei. Nu mi-am închipuit că, la un moment dat, cineva o să rupă gardurile companiilor americane în România... Dar, sigur, democraţia are o mulţime de feţe. Cred că, totuşi, ideea de a avea relaţii economice cu SUA, dincolo de relaţia politică şi militară, e ideea corectă", a spus Victor Ponta, citat de Mediafax.

Vezi și: Protestatarii din Pungești se bat cu jandarmii: Chevron suspendă activitatea la Siliștea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel