Ponta, dezamăgit de Pungești: Nu mi-am închipuit așa ceva
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 09 dec 2013, 19:20
WhatsApp
Pungești gard.jpeg
Pungești gard.jpeg

Premierul Victor Ponta a arătat, luni, că după ce a militat în SUA pentru aducerea de investitori în România, nu şi-a închipuit că se va ajunge în situaţia în care oamenii de aici să rupă gardurile companiilor americane venite să investească în țară.

Primul-ministru a amintit că a efectuat o vizită în Statele Unite şi a subliniat că, pe lângă relaţiile bilaterale politice şi militare foarte bune, este nevoie şi de dezvoltarea mai puternică a relaţiilor economice, o viziune care a lipsit până în prezent.

Victor Ponta a transmis că în vizita sa a insistat pentru investiţiile americane în energie, dar a ținut să arate că nu şi-ar fi imaginat ca gardurile companiilor americane din România să fie rupte.

"Am prezentat o ţară care îşi doreşte foarte mult investiţii, în special în zona energiei. Nu mi-am închipuit că, la un moment dat, cineva o să rupă gardurile companiilor americane în România... Dar, sigur, democraţia are o mulţime de feţe. Cred că, totuşi, ideea de a avea relaţii economice cu SUA, dincolo de relaţia politică şi militară, e ideea corectă", a spus Victor Ponta, citat de Mediafax.

Vezi și: Protestatarii din Pungești se bat cu jandarmii: Chevron suspendă activitatea la Siliștea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?