Ponta, despre moțiunea PDL: Blaga s-a împiedicat, ca de obicei
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Victor-Ponta
Victor-Ponta

Premierul Victor Ponta a catalogat acţiunea PDL-ului de a contesta legea retrocedrărilor drept "cel mai inconştient şi iresponsabil gest din ultimii 23 de ani". Referitor la tentativa lui Vasile Blaga de a depune o moţiune de cenzură, Ponta a spus că preşedintele PDL "s-a împiedicat, ca de obicei".

PDL, singurul partid care trebuie să se ascundă

Premierul a declarat "Este probabil cel mai inconştient şi iresponsabil gest în ultimii 23 de ani ce face PDL-ul. Probabil nu va fi moţiune de cenzură pentru că domnul Blaga, ca-n toate proiectele, a pornit tare şi s-a împiedicat, însă probabil că vor contesta la Curte. Dacă erau aşa deştepţi cei de la PDL, de ce n-au rezolvat ei problema până acum?", scrie Gândul. Victor Ponta a atras atenția "PDL e singurul partid care ar trebui să se ascundă în perioada asta pentru că ei sunt cei care au făcut toate fraudele şi hoţiile în 2009, 2010 şi 2011".

Legea retrocedărilor, responsabilitatea tuturor partidelor

Premierul a explicat că legea retrocedărilor pe care Guvernul și-a asumat-o este responsabilitatea tuturor partidelor, nu doar a USL: „Nu este problemea doar a USL-ului. Până acum, toate partidele politice au dat legi, şi PDL şi PNŢCD şi alianţele. Noi rezolvăm acum problemele care au fost create de toată lumea, aşa că nu am fost de acord să fie responsabilitatea grupului USL, ci a tuturor parlamentarilor care sunt serioşi şi nu-şi bat joc de oameni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel