Ponta, candidat comun al PSD și PNL la Primăria Capitalei? Chirieac: A fost pe DC News în avanpremieră. PNL nu dă nimic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Victor Ponta. Foto: Crișan Andreescu
Victor Ponta. Foto: Crișan Andreescu
DC News a publicat în avanpremieră informația privind posibilul candidat comun al PSD și PNL pentru Municipiul București.

Informația privind o posibilă candidatură a lui Victor Ponta la Primăria Capitalei a fost publicată duminică la ora 14:00 pe site-ul dcnews.ro. În timpul emisiunii de la ora 19, realizatorul Niels Schnecker de la România TV a prezentat subiectul invitaților săi din platou.

„Această informație a fost publicată astăzi pe DC News în avanpremieră”, a fost prima reacție a analistului politic Bogdan Chirieac.

„Părerea mea este că este o informație interesantă pentru că (...) ideea că Partidul Social Democrat cere un astfel de cadou (n.r., Victor Ponta – Primar General al Capitalei) nu este de glumă”, a spus Schnecker.

PNL nu pierde, în opinia lui Chirieac

„Întrebat de noi dacă poate confirma această informație, fostul prim-ministru a spus că este prea devreme și că nu comentează subiectul. Lucrul acesta nu este neapărat o negare. În privința candidaturii, pare că Partidul Național Liberal dă mult, dar în realitate nu dă nimic. Candidatul Sebastian Burduja nu cred că ia 7% la Primăria Capitalei. PNL nu are șanse”, a adăugat Chirieac. „Victor Ponta, în opinia mea, ar fi exact primarul de care are nevoie Bucureștiul”.

Ce s-a publicat astăzi pe DC News

Social-democrații ar accepta cererea liberalilor de a comasa europarlamentarele cu localele dacă și PNL acceptă să candideze împreună cu PSD la Primăria Municipiului București. Sursele DC News au spus că Victor Ponta ar fi în acest scenariul candidatul pe care să-l propună PSD și PNL la București.

VEZI MAI MULTE: Victor Ponta, candidat surpriză la Primăria Capitalei. Negocieri secrete în Coaliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel