Ponta: "Băsescu știe murdăriile de la Roșia Montană. Le-a promovat"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
basescu
basescu

Premierul Victor Ponta a declarat că președintele Traian Băsescu nu este străin de "murdăriile din proiectul Roșia Montană". Premierul a spus ironic că nimeni nu cunoaște "murdăriile" mai bine decât Traian Băsescu, care promovează de ani buni proiectul.

"Nimeni nu se pricepe mai bine la murdăriile din proiectul Roșia Montană ca domnul președinte, de aia îl promovează de atâția ani", a declarat premierul, potrivit ziare.com.

Deși președintele Traian Băsescu a promovat proiectul minier de la Roșia Montană înainte de a ajunge USL la putere, acum el declară: "Mă uit la ei, mai ales la ce sunt în stare pentru voturi. Antonescu s-a urcat în trenul anti Roşia Montană, deşi habar nu are ce e acolo, Ponta, în trenul pro Roşia Montană, deşi nici el nu ştie ce e acolo că, dacă ştia, termina corect negocierea cu Gold Corporation. Eu m-am urcat în trenul bătăliei cu corupţia". Dacă am comenta afirmațiile președintelui, am constat că deși a susținut acest proiect, nu a mai obținut voturi și a ajuns împreună cu fostul partid de suflet, PDL, în Opoziție. Dacă am merg doar pe acest aspect, atât premierul, cât și președintele PNL ar putea să piardă voturi. Cât despre corupție, președintele nu clarifică acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel