Ponta: Aş nominaliza un prim-ministru liberal, dacă devin președinte
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Victor Ponta admite că există „o nemulţumire” în interiorul PSD după nominalizarea unor miniştri care nu vin din interiorul partidului, urmată de susţinerea lui Călin Popescu Tăriceanu la şefia Senatului. De asemenea,  în ipoteza câştigării mandatului de preşedinte, Ponta susţine că va nominaliza pentru formarea  Guvernului un liberal.

„Dacă eu aş fi preşedinte, cred că funcţia de premier ar trebui să aparţină altcuiva, nu neapărat de la PSD”, a spus Ponta, într-un interviu la Antena 3. Mai exact, preşedintele PSD se gândeşte la „un liberal”. „Aş nominaliza un liberal. Nu ştiu dacă domnul Antonescu îşi doreşte, dar da, de ce să nu nominalizez? Au oameni capabili să ocupe funcţia de prim-ministru”, a precizat el, întrebat despre scenariul nominalizării lui Crin Antonescu.

Ponta a admis însă că ultimele sale alegeri – cea legată de noii miniştri anunţaţi înainte de a-i prezenta partidului ca şi susţinerea acordată lui Tăriceanu – au trezit „o nemulţumire” în partid. „Nu chiar mi i-am pus în cap, dar îmi cunosc atât de bine colegii şi, deşi am obţinut sprijinul în unanimitate, să nu credeţi că n-am simţit o nemulţumire. «Domne, dar cine sunt? De unde au venit?» La fel şi astăzi, la Senat. Nu pot să spun că a fost un entuziasm general, dar au spus «Dacă tu care eşti liderul consideri că e bun, îl susţinem»”, a relatat Ponta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel