Ponta anunţă obiectivul USL: vrem să schimbăm regimul Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor-Ponta
Victor-Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Murighiol, că reuniunile USL din Deltă reprezintă finalul negocierilor privind colegiile care revin fiecărei formaţiuni din Uniune la alegerile parlamentare. Premierul a declarat că de luni se va întoarce la munca executivă.

[caption id="attachment_232423" align="aligncenter" width="640"] foto: mediafax[/caption]

"Gata cu negocierile. De luni, practic, ne reîntoarcem - cei care suntem în zona executivă - la munca executivă, care va reprezenta, în mod sigur, unul din argumentele noastre principale pe 9 decembrie, iar restul colegilor noştri, la campania electorală. (...) Precizăm încă o dată, vrem să schimbăm regimul Traian Băsescu şi putem să guvernăm, de data aceasta nu pentru şase luni sau şapte luni, ci pentru cel puţin patru ani", a spus Ponta.

După ultimele zile de negocieri, liderul social-democraţilor, şi-a manifestat convingerea că alianţa politică ce formează USL, va câştiga majoritatea absolută în viitorul Legislativ.

"Acum într-adevăr sunt convins că USL va avea majoritatea absolută în Parlament şi va avea ocazia, oferită de oameni, de a duce mai departe ceea ce a început în această perioadă şi să pună în aplicare cele mai importante proiecte ale sale", a precizat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel