Ponta: Abaterile de la Regulament ar putea duce la schimbarea Robertei Anastase
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
anastase
anastase

Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, ar putea fi schimbată săptămâna viitoare pentru "abateri grave de la Regulament". Afirmația a fost făcută, joi,  de președintele PSD, Victor Ponta.

"Probabil că săptămâna viitoare, chiar luni, o să începem acţiunea de schimbare din funcţie pentru abateri grave de la Regulament a Robertei Anastase şi o să verificăm la vot dacă cei de la putere mai au majoritate sau nu, pentru că e foarte posibil ca la momentul votării schimbării din funcţie a Robertei Anastase să avem mai multe voturi noi decât ei", a menţionat liderul PSD.

Potrivit afirmaţiilor sale, constatarea existenţei majorităţii în ambele Camere ar face ca situaţia politică să se schimbe fundamental.

El a susţinut că, "după toate calculele şi discuţiile, s-ar putea să treacă această propunere". "Mai departe o să vedem cine o să fie preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar, practic, la Senat avem majoritatea de facto, o verificăm şi la Camera Deputaţilor şi atunci lucrurile intră într-o altă fază politică", a mai spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel