Ponta a identificat principala problemă din USL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Premierul Victor Ponta se declară mulțumit de toți miniștrii Cabinetului, subliniind că nu-i tratează pe membrii Guvernului în funcție de partidele din care provin, ci ca pe miniștri USL. Problema pe care prim-ministrul a identificat-o în cadrul coaliției este prezența slabă din Legislativ, de la comisii sau de la vot.

[caption id="attachment_360246" align="alignleft" width="310"] foto: capital.ro[/caption]

"Vreau să vă spun că sunt mulţumit de toţi miniştrii care fac parte din Cabinet, că nu i-am tratat şi nu-i voi trata niciodată pe miniştrii PSD, PNL sau PC, ci USL", a declarat Victor Ponta, sâmbătă, citat de Mediafax.

Premierul le-a transmis parlamentarilor USL reuniţi la Mamaia că există multe momente în care singura problemă a coaliţiei este prezenţa în Legislativ, la comisii sau la vot, el arătând că, astfel, se ajunge la situaţii foarte greu de explicat opiniei publice.

"Eu îmi permit şi mi-am permis doar să atrag atenţia colegilor de la PSD - nu o să o fac niciodată, însă, faţă de ceilalţi - asupra faptului că sunt multe momente în care singura problemă a coaliţiei este de fapt prezenţa. Suntem atât de mulţi încât suntem convinşi că nu e nevoie de fiecare dintre noi şi fiecare e convins că vine celălalt la comisie sau la vot şi ne trezim - norocul nostru că nu vine şi opoziţia - dar ne trezim în situaţii foarte greu de explicat opiniei publice", a arătat liderul PSD.

Apel către parlamentari

"Vă rog să nu o luaţi ca pe un reproş al Guvernului la adresa Parlamentului, ci doar ca pe o rugăminte a mea către grupurile parlamentare care susţin Guvernul, de a încerca - eu sunt obligat să asigur prezenţa miniştrilor, a secretarilor de stat, şi o fac - vă rog pe dumneavostră să fiţi prezenţi ca să ne sprijiniţi în momentele importante. Cred că e un raport corect între Parlament şi Guvern", le-a transmis Victor Ponta membrilor din Legislativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel