Data publicării:

Ponta, primul mesaj după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta
Victor Ponta, preşedintele Pro România, a transmis un mesaj după ce a aflat că a intrat în contact cu un candidat care a fost depistat cu coronavirus. 

"Doamna Doctor Aurelia Taga (candidat PRO Romania la Presedintia Consiliului Judetean Bacau) a contractat, din pacate, ca multi alti medici, noul coronavirus! Ii urez, in numele Echipei PRO Romania, multa sanatate - din pacate aceste Alegeri NU trebuiau sa aiba loc in aceste conditii/dar interesele electorale ale PNL si PSD sunt mai importante decat sanatatea publica!

Eu fac campanie alaturi de candidatii PRO Romania - respectand toate regulile de siguranta ( masca, dezinfectant , numar de persoane, evenimente in spatii deschise ) / inclusiv momentul fotografiilor ( in care imi scot masca) este organizat de staff in conditii de siguranta! Voi face tot ce tine de mine sa imi protejez familia, colegii si toti cei cu care interactionez!

Dar - trag inca o data semnalul de alarma - incapatanarea lui Orban si a celor de la PNL si PSD in a face Alegeri in aceasta perioada - va aduce un cost urias pentru romani! Si raspunderea trebuie sa fie a celor vinovati!", transmite Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel