Ponta, după ce Portocală a fost reținut: PNL-iștii vor încerca să îl protejeze
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta
Victor Ponta, liderul PRO România, a reacționat după ce procurorul Mircea Negulescu a fost reținut în această seară. 

Victor Ponta, liderul PRO România, a intervenit în direct la România TV unde a discutat cu privire la reținerea procurorului Portocală. Întrebat cum a primit vestea ”încătușării” acestuia, Ponta a răspuns: 

”Am primit vestea cu neîncredere. Eu nu cred că va păți ceva domnul Portocală pentru că se știa deja și erau probe de 2-3 ani, cred eu, de faptul că domnul Negulescu a falsificat probe, de faptul că a șantajat oameni pentru a depune mărturii false, de faptul că le-a promis acestor oameni, și mă refer la Vlad Cosma și la Mircea Cosma, că le rezolvă dosarele dacă dau declarații false, că a cheltuit milioane de lei din bani publici și că s-a comportat în județul Prahova ca un șef de mafie. A și spus de altfel: ”eu vreau să-i termin pe toți care sunt aici pentru că Prahova e județul meu și eu o să fiu șeful județului Prahova”. Lucrurile astea se știau și totuși nu a pățit niciodată nimic, nici domnul Negulescu, nici alți domni”, a declarat Victor Ponta. 

Portocală, protejat de PNL?

”Faptul că cei de la Secția Specială au avut curajul să încerce să facă dreptate e un lucru de lăudat și poate înțelegeți de ce sunt PNL-iștii atât de dornici să încerce să desființeze Secția Specială, că o să vedeți de la PNL, dacă nu mă înșel, domnul Portocală a avut grijă să nu facă dosar nimănui. Probabil că PNL-iștii vor vrea să îl protejeze acum”, a mai declarat Victor Ponta, liderul PRO România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel