Pompierii bucureșteni au salvat doi iepuri din incendiul izbucnit într-un bloc din Sectorul 6. FOTO
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 11 ian, 17:44
Fotografie cu rol ilustrativ
Pompierii bucureșteni au salvat doi iepuri din incendiul care s-a produs luni într-un bloc din Sectorul 6.

Un puternic incendiu a izbucnit, luni, într-un apartament dintr-un bloc din București, în Aleea Poarta Albă. Pompierii au intervenit de urgență. Din fericire, nu au fost găsite victime în apartamentul respectiv, iar angajații ISU au reușit să salveze doi iepuri, care se aflau în bucătăria apartamentului.

"O intervenție cu ”surprize”. În această după-amiază, în sectorul 6 al capitalei, pompierii ISUB-IF au intervenit pentru stingerea unui incendiu de apartament. La ajungerea echipajelor de stingere incendiul se manifesta la etajul unu al imobilului, cu flacără violentă și posibilități de propagare. Concomitent cu intervenția pentru stingerea incendiului, s-au constituit și echipe de căutare-salvare care au evacuat nouă persoane. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe lângă persoanele salvate, colegii noștri au salvat și câțiva iepurași, pe care i-au adăpostit în mașinile de intervenție.", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ISU București.

Potrivit vecinilor, cel mai probabil este că proprietarul și-a autoincendiat locuința. Acesta a mai amenințat de câteva ori că va face asta, după ce a fost părăsit de soție și copii. 

VEZI ȘI: INCENDIU puternic într-un bloc din București

O intervenție cu „surprize”. În această după-amiază, în sectorul 6 al capitalei, pompierii ISUB-IF au intervenit pentru...

Publicată de ISU Bucuresti-Ilfov pe Luni, 11 ianuarie 2021
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro