Data publicării:

Polițistul care și-a ucis soția în bătaie a sunat la 112 la două zile după deces. Detalii înfiorătoare din anchetă

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto Pixabay/Primarul oraşului Bolintin Vale face apel pentru suplimentarea forţelor de ordine în localitate
foto Pixabay/Primarul oraşului Bolintin Vale face apel pentru suplimentarea forţelor de ordine în localitate

Noi detalii terifiante ies la iveală în cazul polițistului care și-a ucis soția în bătaie, asta după ce el ceruse ordin de protecție față de ea. 

Polițiștii ieșeni au constatat că bărbatul care și-a ucis soția în Prisăcani, fost polițist de frontieră, a sunat la 112 la două zile după deces. Crima ar fi avut loc sâmbătă, când cei doi se aflau în domiciliul comun din localitatea ieșeană. După ce a consumat alcool, bărbatul a început să se certe cu soția sa, iar de la o ceartă conjugală s-a ajuns la o violență de neimaginat.

Anchetatorii arată cum s-a săvârșit crima

Femeia a fost bătută cu brutalitate de fostul poliţist de frontieră până ar fi rămas fără suflare, spun surse din rândul anchetatorilor. Procurorii susţin că femeia a fost lovită cu pumnii şi cu picioarele în mai multe zone ale corpului, inclusiv în zona feţei. Mai mult, ea a fost lovită cu diferite corpuri contondente şi a fost trântită peste mai multe obiecte din casă. Într-un final, femeia a fost abandonată pe podeaua din locuinţa comună, iar bărbatul a plecat de la casa din Prisăcani. Două zile mai târziu, în seara zilei de luni, bărbatul a revenit la locuinţa comună. Atunci a sunat la 112, pentru a spune că şi-a găsit fosta soţie moartă în casă.

”La data de 14 august 2021, aflându-se la domiciliul comun din comuna Prisăcani, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, inculpatul a aplicat multiple lovituri cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste corp asupra fostei soţii, lovind-o totodată cu şi de corpuri contondente, provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa, respectiv leziuni toraco-abdominale, în urma cărora a intervenit decesul victimei. După agresiunea asupra fostei soţii, inculpatul a abandonat-o pe podeaua din locuinţa comună şi a anunţat organele competente după două zile, la data de 16 august 2021”, a declarat, pentru Ziarul de Iaşi, Ionela Gâmbuţă, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bărbatul a sunat la 112 la două zile după deces, spunând că așa a găsit-o pe fosta sa soție

Luni seară, când au ajuns la domiciliu, anchetatorii au văzut urmele de lovituri de pe corpul femeii, care a fost bătută și lăsată să moară pe podeaua casei. Fostul polițist de frontieră nu a recunoscut crima inițial. El a susținut că așa și-a găsit soția. După lungi ore de audieri, a cedat și a recunoscut tot. 

El ceruse ordin de protecție pentru violență scrisă și verbală

Anul trecut, bărbatul spunea că e victimă a femeii și cerut ordin de protecție față de aceasta. El susținea că e victimă a agresiunii ”scrise și verbale”. Odată ce a obținut ordinul, el a cerut evacuarea femeii din domiciliul comun, casa în care sâmbătă femeia și-a găsit sfârșitul, dar judecătorii i-au respins această solicitare.

Vecinii celor doi au spus, pentru sursa citată, că cei doi se certau în urma consumului de alcool, dar și că nu de puţine ori femeia ar fi fost bătută de fostul poliţist de frontieră. Cu o duminică înainte de crima groaznică, femeia ar fi făcut bătută crunt în apropierea casei lor. Cei doi erau despărțiți, dar bărbatul venea des în Prisăcani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel