România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 29 mai, 21:13
Polițistul care l-a ucis pe George Floyd a fost ARESTAT
Foto: Agerpres
Fostul ofițer de poliție din Minneapolis care a îngenunchiat pe gâtul lui George Floyd a fost arestat de autoritățile statale, transmite comisarul departamentului de siguranță publică a statului Minnesota.

Fostul ofițer de poliție din Minneapolis care a îngenunchiat pe gâtul lui George Floyd a fost arestat de autoritățile statale, transmite comisarul departamentului de siguranță publică a statului Minnesota, conform CNN.

Ofițerul, pe numele său Derek Chauvin, a fost luat în custodie de Biroul de Arestări al statului Minnesota, în timp ce protestele violente în numele americanului de culoare continuă în orașul Minnesota.

Informațiile sunt limitate

 

„În acest moment, nu avem mai multe informații despre acuzații”, a spus Harrington. „Acest lucru va veni de la procurorul statal, însă am vrut să vă informăm că a fost luat în custodie”.

„Ce s-a întâmplat în lume de când George Floyd a murit, luni, a fost durere imense, o comunitate care încearcă să înțeleagă cine suntem și încotro ne îndreptăm”, a spus guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz, care a făcut apel la liniște și ordine.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro