Polițiști agresați în misiune la Vâlcea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălin Șerban
WhatsApp
O nouă situație în care polițiștii sunt agresați în misiune s-a petrecut recent în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1, în județul Vâlcea, relatează Digi 24.

Doi agenți de poliție care se aflau în teren au văzut o dubă care li s-a părut suspectă și au încercat să îl oprească pe șofer, să îl tragă pe dreapta. I-au făcut semn, însă acesta și-a continuat drumul. Agenții au plecat în urmărirea lui când au văzut că nu are nici o intenție să oprească, folosind arma din dotare și au tras nouă focuri în aer, dar nici atunci șoferul nu a oprit.

Au ajuns într-o localitate vecină, lângă o casă, iar cel de la volan a coborât, iar polițiștii au dat să-l imoblizeze, însă în ajutorul bărbatului au intervenit rudele sale care i-au agresat pe polițiști. Cei doi agenți au fost loviți foarte puternic și au ajuns la spital pentru că aveau nevoie de îngrijiri medicale.

Mai mulți agenți de la posturile de poliție rurală din zonă au venit în ajutor și i-au găsit pe agresori care au fost audiați și riscă să fie arestați preventiv, conform Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel