Polițistă din București, găsită MOARTĂ lângă casă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Polițistă din București, găsită MOARTĂ lângă casă / Foto: Pixabay
Polițistă din București, găsită MOARTĂ lângă casă / Foto: Pixabay
O polițistă din București a fost găsită moartă lângă locuința sa.

O polițistă în vârstă de 47 de ani a fost găsită moartă lângă locuința sa, scrie Realitatea.net. Imediat au fost anunțate autoritățile. Femeia a fost găsită fără viaţă, noaptea trecută, lângă blocul în care locuia/ Din primele cercetări, se pare că polițista s-ar fi aruncat de la etaj.

”În această dimineață, prin apel 112 Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 3 se află decedată o femeie, posibil precipitată de la mare înălțime.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.Trupul neînsuflețit va a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, arată Poliția Capitalei.

Femeia lucra de aproximativ 8 ani în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie. Oamenii legii vor continua ancheta pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat.

Polițist din Tecuci, găsit MORT într-o mașină

Un polițist din Tecuci a fost găsit mort la volanul mașinii personale. Incidentul s-a produs în luna aprilie. Bărbatul era în timpul liber și a fost văzut de o trecătoare, care a sunat la 112.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță sosit la fața locului a constatat că bărbatul era în stop cardio-respirator. Au fost făcute manevre de resuscitare și apoi bărbatul a fost dus la spitalul din Tecuci, unde medicii au declarat decesul.

„O femeie a văzut o mașină cu motorul pornit în zona centrală a orașului Tecuci. La volan era un bărbat de 37 de ani, un polițist în timpul liber. Primii la fața locului au ajuns polițiștii locali, ei au oprit motorul. Apoi, echipajul de salvare a făcut manevre de resuscitare și au transportat bărbatul la spital. Când l-au găsit era în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră. L-au declarat decedat la spital, nu avea urme de violență”, a declarat Mihai Polinschi de la Serviciul de Ambulanță Galați, potrivit Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel