Polițist moldovean, RĂPIT de separatiștii din Transnistria
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un agent de la Inspectoratul de Poliție Florești a fost răpit de către separatiștii de la Tiraspol. 

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Florești din cadrul IGP a fost răpit în această dimineață de către mascații așa-zisului KGB transnistrean (ministerul securității de la Tiraspol). Incidentul a avut loc în această dimineață, în zona de securitate, în orașul Camenca. Mai multe surse susțin că soția polițistului a sunat astăzi, în jurul orei 09:30, la conducerea IP Florești, să anunțe că noaptea trecută mai multe persoane i-ar fi spart geamurile locuinței, iar despre acest fapt l-a anunțat pe soțul său.

Polițistul răpit de către forțele de securitatea de la Tiraspol este Andrei Amarfi și activează în sistemul polițienesc de 24 de ani, iar în prezent deține funcția de ofițer principal al Serviciului interacțiune comunitară al Secției securitate publică a IP Florești, care temporar locuiește la părinții săi în satul Sănătăuca, Florești.

Solicitat telefonic, Ion Mămăligă, șeful Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, a confirmat incidentul și a declarat că în prezent se interprind toate măsurile pentru a identifica locul aflării polițistului, dar și pentru eliberarea acestuia, potrivit Deschide.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel