Polițist împușcat. Asistentul de pe ambulanță, declarații șocante la România TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Ambulanță
Ambulanță
Asistentul de pe ambulanța care a intervenit în cazul polițistului împușcat în județul Timiș a intervenit și în cazul bărbatului care l-a împușcat pe polițist. 

Asistentul de pe ambulanța care a intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor medical în cazul polițistului împușcat a făcut declarații în direct la România TV despre trăirile pe care le-a avut. 

”Am ajuns la caz, pacientul nu avea puls, dar noi am făcut tehnica resuscitării pe care o facem la orice pacient. Nu avea nicio șansă. Nu avea puls. Nici dacă era cineva chiar lângă el. Mergem la diferite cazuri, dar acest caz ne-a șocat pe toți. Nu poți să execuți așa un om”, a declarat Octavian Benegui, asistentul de pe ambulanța care a intervenit, în direct la România TV. 

Același asistent medical a intervenit după aproximativ 48 de ore și la acordarea ajutorului medical în cazul interlopului care l-a împușcat pe polițist. 

”Te duci să salvezi un om și după 48 de ore te duci după criminal. I-am acordat îngrijiri medicale la fel ca oricărui pacient. Avea două plăgi împușcate. A pierdut sânge, dar nu a fost atinsă vreo arteră. Și dacă nu atinge nu pierde atât de mult sânge încât să îți poți pierde viața. Omul era cooperant, dar nu vorbea”, a mai precizat Octavian Benegui. 

Poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, a fost împuşcat mortal, duminică după-amiază, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire. Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, a fost capturat de către poliţişti, marţi dimineaţa, în localitatea timişeană Remetea Mare, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate.

Vezi și: Poliţist împuşcat. Avocatul Poporului cere lămuriri IGPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel