Polițist găsit împușcat, în Ajun. Avocat: Viața acestui om a făcut 400 de lei!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Avocata polițistului găsit în Ajunul Crăciunului împușcat în cap, lângă Capitală, a făcut o dezvăluire neașteptată. 

Avocata Maria Vasii, cea care îl reprezenta în instanță pe polițistul găsit împușcat în cap, lângă Capitală, a făcut primele declarații.

Întrebată dacă este de părere că polițistul și-a pus capăt zilelor, avocata Maria Vasii a afirmat la Antena 3 că „mă îngrozește și acum această veste! Nu pot să-mi explic acest gest pentru că era un om echilibrat, un băiat zâmbitor... Desigur că era privit de consecințele punerii sale sub acuzare.” 

„Viața acestui om a făcut 400 de lei.”, a continuat avocata, dezvăluind ulterior că „faptele de corupție reprezentau, de fapt, luare de mită, 400 de lei. 400 de lei - destinul unui om, lacrimile mamei, ale soției, ale copilului său.”

Cum a fost găsit polițistul - Crimă sau sinucidere?

IPJ Ilfov a anunțat, printr-un comunicat de presă, că astăzi, 24 decembrie în jurul orei 11:50, „pe DJ 100, în zona bălții Tunari, polițiștii orașului Otopeni au observat un autoturism, în care se afla un coleg din cadrul Poliției Oraș Otopeni, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.”

În urma primelor verificări, polițiștii au constatat că bărbatul găsit împușcat, în mașină, avea vârsta de 33 de ani și era agent șef adjunct în cadrul Poliției Orașului Otopeni. În momentul descoperirii, acesta se afla în timpul liber. 

„Polițistul a fost încadrat din sursă externă în luna octombrie a anului 2006, în funcția de agent, inițial, la Poliția Orașului Pantelimon. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 14 februarie 2019.”, mai arată IPJ Ilfov. 

O echipă operativă complexă, condusă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov a intervenit la fața locului. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel