Polițist atacat cu o macetă, în Londra. Are doar 28 de ani
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Un poliţist londonez a ajuns la spital, grav rănit, după ce a fost atacat cu o macetă.

Un poliţist din Londra a fost atacat cu o macetă joi seară de un bărbat de 56 de ani şi se află într-o 'stare gravă, dar stabilă', a anunţat poliţia, potrivit dpa. Poliţistul în vârstă de 28 de ani, care a fost rănit la mână şi la cap, este internat în spital 'într-o stare gravă, dar stabilă', a precizat poliţia metropolitană într-un comunicat.

'Se estimează că rănile suferite nu îi pun viaţa în pericol', se mai menţionează în textul citat. Un bărbat de 56 de ani a fost acuzat de tentativă de crimă şi posesie a unei arme de atac şi urmează să compară în faţa unei instanţe din Londra luni dimineaţă. Incidentul s-a produs în jurul miezului nopţii (23:00 GMT), când doi poliţişti într-o maşină de serviciu i-au semnalizat unei camionete să oprească în Leyton, în estul Londrei. Poliţiştii au urmărit autoturismul atunci când acesta nu a oprit. Când în cele din urmă camioneta a staţionat, poliţiştii au coborât să vorbească cu şoferul, dar acesta l-a atacat pe unul dintre ei, se menţionează într-un comunicat al poliţiei.

Şoferul înarmat cu o macetă a fost arestat, după ce celălalt poliţist din patrulă a folosit un pistol cu şocuri pentru a-l imobiliza. 'Ceea ce a început ca o oprire de rutină a unui autovehicul s-a transformat repede într-un atac neprovocat cu o armă', a declarat inspectorul Julia James. Nu se crede că incidentul are legătură cu terorismul. Numărul înjunghierilor a crescut în ultima vreme în Marea Britanie, notează dpa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel