Politicienii au prăbuşit Realitatea Tv în audienţe
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
realitatea
realitatea

Demersul iniţiat de Realitatea Tv, care a făcut un weekend special în care politicenii au luat locul jurnaliştilor, nu a punctat la cotele de audienţă. Media pe zi a postului a fost de 0,7 puncte, în timp ce principalul rival, Antena 3, a avut o audienţă medie de 1,7 pe zi. Pentru Realitatea Tv, punctul culminant a fost atins în momentul oferit de Adriana Săftoiu, 1,4 puncte de rating, în emisiunea în care l-a avut printre invitaţi şi pe Cristian Tudor Popescu.

Campania celor de la Realitatea nu a avut succesul scontat iar asta s-a văzut în audienţele din timpul zilei. Pe tronsoane orare diferite audienţele au stagnat. Duminică, la ora 9, când au intrat politicienii, audienţa a fost de 0,7 puncte, iar în restul zilei a stagnat. Audienţele au mai crescut putin la ora 16:00, ajungându-se la 1 punct de rating.

Cel mai bine au vândut Mircea Geoană şi Adriana Săftoiu. Geoană a avut un vârf de 1,2, în timp ce Adriana Săftoiu a atins maximul zilei de 1,4.

În prime-time, Realitatea a avut o audienţă de 1 punct, în timp ce Antena 3 a avut o audienţă medie de 2,7 puncte de rating.

Citeşte şi:

Politicienii nu au reușit să crească ratingul de la Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel