Poliţia Capitalei, mesaj pentru Diana Sarca, "un nume arhicunoscut printre poliţişti". A fost singura femeie din Serviciul Omoruri
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti
Facebook Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti
Poliţia Capitalei i-a adresat un mesaj special de mulţumire Dianei Sarca, şefa departamentului de comunicare în Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Mesajul a fost adresat cu ocazia Zilei Comunicatorilor din MAI. 

"Vrem să îi mulțumim Dianei Sarca, un nume arhicunoscut printre polițiștii Capitalei și nu numai.

Un om cu o personalitate admirabilă și o carieră impresionantă. În 1996 a absolvit Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", iar după nu foarte mult timp a devenit parte din echipa Serviciului Omoruri. O perioadă consistentă, singura femeie din acest serviciu.

După 15 ani, în permanentă alertă, a acceptat să ocupe o funcție în care abilitățile de comunicare împreună cu întreaga expertiză polițienească s-au dovedit a fi de mare ajutor: a devenit purtător de cuvânt al Direcției Generale de Poliție a municipiului București, iar ulterior a preluat rolul de conducere în serviciul aferent.

Prima dragoste a Dianei, investigațiile criminale, nu a fost niciodată uitată, dar a îmbrățișat noua etapă cu obișnuita energie. S-a ocupat de situații de criză, pe subiecte extrem de sensibile, a ajuns să petreacă nopți apărând la televizor din două în două ore, când trebuia să actualizeze opinia publică despre investigațiile în curs, cum a fost situația teribilei crime de la metrou. A fost în mijlocul manifestațiilor pentru amintirea evenimentului "10 august", a îndemnat la dialog, calm și reconciliere.

Dar toate situațiile și cazurile în care s-a implicat nu pot fi acoperite printr-o simplă postare pe Facebook.

Întotdeauna în favoarea adevărului și cu respectarea jurământului de credință al polițistului. Ferventă și puternică.

O profesionistă desăvârșită. Un suflet imens, cu totul devotat carierei.

Pentru toate astea...

MULȚUMIM, DIANA! 

Succes în următoarea etapă! Toți cei care am avut onoarea să te cunoaștem cu adevărat suntem mândri că ți-am fost colegi", au transmis cei de la Poliţia Capitalei.

"Dacă astăzi aş pleca la drum, tot această meserie aş alege"

Diana Sarca a răspuns printr-un comentariu mesajului colegilor ei. 

"Vă mulțumesc din suflet pentru toate cuvintele și gândurile îndreptate spre mine. Indiferent, de oricine sau de orice, Poliția Capitalei rămâne inima mea. Dar pentru ca inima fără suflet e neființă, sufletul meu rămâne Serviciul Omoruri. Dacă astăzi, cu bagajul tuturor experiențelor, mai bune sau mai rele, aș pleca la drum, tot această meserie aș alege. Am onoarea! Mă înclin!", a scris aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel