Poliția Animalelor, înființare. Nouă posturi disponibile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Fotografie cu rol ilustrativ
Fotografie cu rol ilustrativ
Consilierii generali ai Capitalei se vor întruni în şedinţă joi, de la ora 11,00, pe ordinea de zi figurând 51 de proiecte, printre care se numără și înfiinţarea Poliţiei Animalelor în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti.

Serviciul Poliţia Animalelor va avea nouă posturi, dintre care: un şef serviciu, un inspector şi şapte poliţişti locali. Un alt proiect vizează împuternicirea Primăria Sectorului 1 să hotărască privind înfiinţarea unui club sportiv ca instituţie publică cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local.

Consiliul General al Capitalei va dezbate în şedinţa de joi şi un proiect de hotărâre care vizează asigurarea unei contribuţii de 85 de milioane de lei, reprezentând cofinanţarea pentru achiziţionarea a 100 de troleibuze şi 130 de autobuze hibride, în cadrul Programului privind îmbunătăţirea calităţii aerului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, finanţat din Fondul de Mediu.

Conform unui al punct de pe ordinea de zi, pavilionul Casa Doru, de la Spitalul Victor Babeş, destinat bolnavilor cu HIV/SIDA, va beneficia de lucrări de extindere, modernizare şi reabilitare. Valoarea totală a investiţiei va fi de 3,9 milioane lei (TVA inclus), durata de execuţie a lucrărilor fiind estimată la şapte luni.

CGMB se va pronunţa şi în ceea ce priveşte încheierea unei înţelegeri de cooperare Bucureşti - Madrid. Conform proiectului, cele două municipalităţi se angajează să stimuleze comunicarea, colaborarea şi schimbul de informaţii, de cunoştinţe şi de experienţă, îndeosebi în ceea ce priveşte aspectele care afectează dezvoltarea lor economică, socială, instituţională şi culturală. Înţelegerea va avea o valabilitate de patru ani, cu posibilitatea prelungirii sau întreruperii, la cererea părţilor.

Citește și: Decontare combustibil, navetiști Ilfov - București. Suma oferită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel