Poliana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, în conducerea Media Pro
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Fosta soţie a lui Nicu Ceauşescu, Poliana Cristescu, şi Donald Kushner, producătorul american de la Hollywood,  vor conduce Studiourile Media Pro de la Buftea până în toamna anului 2019.

Bobby Păunescu a cumpărat Studiourilor Media Pro din Buftea la sfârșitul anului trecut. Noul consiliu de administraţie  va fi format din patru membri, printre care şi Poliana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu.

Adusă de la Dâmbovița, unde activa la CJ UTC, Poliana Cristescu a fost numită secretar al CC al UTC.  S-a căsătorit cu Nicu Ceaușescu la 10 decembrie, 1983. Mariajul celor doi nu a durat decât până în 1985, când la 22 martie, Nicu Ceaușescu a introdus acțiunea de divorț, în condițiile în care ei erau despărțiți în fapt de mai mult timp.

După evenimentele din 1989, Poliana Cristescu a dispărut o vreme. Totuși grație prieteniei pe care a avut-o cu frații  Viorel şi George Constantin Păunescu, aceasta și-a deschis o firmă de consultanţă, fiind implicată și în acțiunile economice ale  celor doi frați.

Pe lângă aceste acțiuni, Poliana Cristescu a devenit și o persoană credincioasă, contribuind prin acțiuni caritabile și la construirea unei biserici din județul Iași, alături de Monica Bârlădeanu, fosta iubită a lui Boby Păunescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel