Poliana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, în conducerea Media Pro
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 20 ian 2016, 10:17
WhatsApp
Fosta soţie a lui Nicu Ceauşescu, Poliana Cristescu, şi Donald Kushner, producătorul american de la Hollywood,  vor conduce Studiourile Media Pro de la Buftea până în toamna anului 2019.

Bobby Păunescu a cumpărat Studiourilor Media Pro din Buftea la sfârșitul anului trecut. Noul consiliu de administraţie  va fi format din patru membri, printre care şi Poliana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu.

Adusă de la Dâmbovița, unde activa la CJ UTC, Poliana Cristescu a fost numită secretar al CC al UTC.  S-a căsătorit cu Nicu Ceaușescu la 10 decembrie, 1983. Mariajul celor doi nu a durat decât până în 1985, când la 22 martie, Nicu Ceaușescu a introdus acțiunea de divorț, în condițiile în care ei erau despărțiți în fapt de mai mult timp.

După evenimentele din 1989, Poliana Cristescu a dispărut o vreme. Totuși grație prieteniei pe care a avut-o cu frații  Viorel şi George Constantin Păunescu, aceasta și-a deschis o firmă de consultanţă, fiind implicată și în acțiunile economice ale  celor doi frați.

Pe lângă aceste acțiuni, Poliana Cristescu a devenit și o persoană credincioasă, contribuind prin acțiuni caritabile și la construirea unei biserici din județul Iași, alături de Monica Bârlădeanu, fosta iubită a lui Boby Păunescu.

G Ad:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro