Poli Timișoara, pe punctul de a se desființa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
marian-iancu1
marian-iancu1

Marian Iancu, patronul grupării Poli Timișoara, este hotărât să nu mai finanțeze echipa de pe Bega în  cazul în care aceasta nu va obţine licenţa şi ar putea ajunge chiar în Liga a III-a. Iancu va susţine doar o academie de fotbal şi spune că autorităţile locale pot înfiinţa o altă Poli Timişoara.

Poli Timişoara, vicecampioană a României în 2011, a fost retrogradată din cauza problemelor financiare, nefiind licenţiată pentru actualul sezon al Ligii I. În acest moment, singura salvare este implicarea autorităţlor locale, dar Primăria şi Consiliul Judeţean nu sunt dispuse să bage bani în fotbal.

În acest context, Marian Iancu a anunţat că nu va mai finanţa clubul dacă nu se vor implica şi autorităţile locale, cărora le-a propus să preia 51% din acţiuni.

"Ori mergem mai departe împreună cu autorităţile locale, ori ne oprim. Eu cred că o să ne oprim. E un proiect mult prea greu de administrat, e foarte greu ca, din punct de vedere politic, să-l înţelegi şi să-l susţii. Eu nu cred că oamenii din administraţie sunt pregătiţi, cred că sunt speriaţi de lucrul ăsta. Dacă nu consolidăm acţionariatul, nu vom depune dosarul pentru licenţă. Firma BkP îşi restrânge investiţiile în fotbal, probabil că vom rămâne în Liga a II-a sau vom merge în Liga a III-a. Vom restrânge investiţiile la nivelul unei academii de fotbal. Probabil că autorităţile locale vor decide înfiinţarea unei noi Politehnici, au posibilitatea de a o lua de la zero", a declarat Marian Iancu la Sport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel