Poleiul face noi victime. Trei oameni răniți grav într-un accident din Botoșani. Accident grav și în Suceava - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Poleiul face noi victime pe șoselele din România.

Un accident grav a avut loc în județul Botoșani. Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, după un impact puternic care a avut loc între un automobil și o autoutilitară, în urma unei depășiri periculoase pe un drum cu polei. Ambele vehicule au ajuns în șanț, iar o persoană a rămas încarcerată, transmite Realitatea Plus. 

Accidentul a avut loc pe un drum din apropierea localității Vorona. La fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare, dar și două ambulanțe SMURD, inclusiv cea de terapie intensivă mobilă. Un bărbat, în vârstă de 50 ani, pasager pe scaunul din dreapta față al autoutilitarei, a fost descarcerat de pompieri. Acesta era conștient și a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD pentru a fi transportat la spital. Alți doi răniți au fost și ei transportați la spital, iar polițiștii cercetează acum cauzele accidentului. 

Carambol cu 3 mașini în Suceava

Un alt accident grav din cauza vremii s-a produs în Suceava. Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital. Ciocnirea a avut loc între trei autoturisme care nu au adaptat viteza la condițiile de drum. Pompierii militari au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere, una de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Suceava.

Victimele au fost scoase dintre fiare de echipajele de urgență. O mașină a fost complet distrusă, iar celelalte două au ajuns în șanț. Impactul a avut loc pe centura Sucevei între două autoturisme, iar cea de-a treia mașină nu le-a mai putut evita la timp și le-a lovit în plin. Cele trei victime au fost transportate de urgență la spital, iar potrivit medicilor, acestea sunt în stare critică.

În urma accidentului, traficul de pe tronsonul pe care a avut loc accidentul a fost întrerupt. Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au demarat cercetări la fața locului, pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

VEZI ȘI: Tot ce trebuie să știi despre POLEI. De ce apare ”gheața neagră” pe PODURI în această perioadă și ce ai de făcut. Titi Aur: Similar cu acvaplanarea. Cum testezi aderența

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel