Pod nou peste râul Olt. Adrian Gâdea (PSD): Transportatorii nu vor mai fi nevoiți să ocolească pe alte variante / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Adrian Gâdea, candidatul PSD pentru Consiliul Județean (CJ) Teleorman, a vorbit despre un nou pod care se construiește peste râul Olt.

Adrian Gâdea, candidatul PSD pentru Consiliul Județean (CJ) Teleorman, a fost invitatul lui Bogdan Chirieac, luni, la DC News. El a vorbit despre un nou pod care urmează să se construiască peste râul Olt. 

„Nu facem un pod peste Dunăre, dar vom construi un pod peste Olt, la Islaz. Actualul pod nu mai poate suporta autovehiculele cu încărcătură peste 7,5 tone. Toată documentația și toți indicatorii, inclusiv valoarea acestei investiții, au fost aprobate prin Hotărâre de Guvern. Probabil că deja au început procedurile de licitație.

Transportatorii nu vor mai fi nevoiți să ocolească pe alte variante, având în vedere că ce e peste 7,5 tone nu se mai poate deplasa peste actualul pod“, a precizat Adrian Gâdea.

Podul vechi de la Islaz / Foto: Google Maps

„Deci pe actualul pod se va circula în continuare“, a adăugat Bogdan Chirieac.

„Podul actual rămâne, pe el vor circula în continuare autovehicule, dar numai autovehicule cu încărcătură sub 7,5 tone. Investițiile peste o anumită valoare, chiar dacă sunt cu fonduri guvernamentale, se aprobă prin hotărâre de guvern, iar pentru noul pod totul este aprobat“, a mai spus Adrian Gâdea.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Autostrada București - Alexandria. ”Astăzi e nenorocire, cozi kilometrice, mai ales în weekend”. Gâdea și Catana dau asigurări: Se va face. Vă spun două motive

Youtube video image

Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Teleorman, CMF: 21240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel