PNL - USR/PLUS, război fără precedent după acuzațiile lui Caramitru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
PNL București transmite un mesaj dur către USR, partid pe care-l avertizează cu instanța. 

”Retractati sau va actionam in judecata!” este avertismentul PNL. 

”PNL Bucuresti a ignorat de dragul unei bune colaborari a opozitiei opiniile cel putin dezechilibrate ale diversilor membri USR, insa de aceasta data consideram ca s-a depasit orice limita. Dezmintim categoric informatiile false diseminate in scop strict electoral si amintim USR ca politica intre oameni civilizati nu se face asa. Ii informam ca electoratul roman nu este nici prost si nici usor manipulabil, asa cum cred dumnealor, dupa cum se pozitioneaza public.” este mesajul fără precedent al PNL la adresa USR. 

Ce acuză USR - PLUS

PNL face referire la un mesaj de pe Facebook în care USR scrie că e ”alertă - atac la media incependentă” și se scrie că a aflat că toate site-urile pro-Opoziție au primit ordin să nu mai dea informații despre USR-PLUS, doar despre PNL. USR mai acuză că ordinul ar fi venit pe filiera PNL București, respectiv Cristian Bușoi. USR face paralelă cu demiterile de la Digi24. Postarea îi aparține lui Andrei Caramitru. 

”ATENTIE, nu se precizeaza un site anume, un ziarist anume si nu se ofera vreo proba concreta, se aduc doar acuzatii neintemeiate si manipulatorii, ceea ce ne demonstreaza ca demersul in cauza este strict electoral. Electoratul nu se castiga cu astfel de mizerii! Nu ne jigniti doar pe noi, ci si pe toti alegatorii care au discernamantul sa faca diferenta intre o informatie neargumentata si un demers electoral mizerabil. Solicitam USR sa retracteze de urgenta afirmatiile de pe facebook-ul personal in cauza. In caz contrar PNL Bucuresti isi rezerva dreptul de a va actiona in judecata.” conchide PNL București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel