PNL-ul e nemulțumit după ce Guvernul a făcut scut în jurul lui Marius Budăi, în timp ce pe Virgil Popescu l-a lăsat descoperit - surse
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto ilustrativ gov.ro
foto ilustrativ gov.ro
Se pare că sunt multe nemulțumiri mocnite în coaliția de guvernare. Reacția Guvernului, de natură a căuta o stabilitate politică, a nemulțumit PNL, tocmai pentru că nu a existat echilibru, ci a fost pe principiul ”pentru unii mumă, pentru alții ciumă”. 

Marius Budăi, protejat de Guvern, Virgil Popescu, nu! Asta a aprins PNL, după scutul făcut în jurul lui Marius Budăi, ministru al Muncii, asta după ce surse din scena politică au spus că PNL ar vrea ca Marius Budăi să fie dat afară din Guvern. Conform informațiilor din spațiul public, PNL ar fi vrut ca Marius Budăi să nu mai fie ministru al Muncii, după ce social-democratul a făcut praf PNRR pe partea cu reforma pensiilor. Marius Budăi a afirmat că se va lupta continuu pentru a fi modificată partea din PNRR cu privire la pensii. El a acordat și un interviu pentru DCNews și DCBusiness în care a vorbit despre asta. Imediat după interviu, s-au aprins spiritele în coaliție. A fost nevoie de o reacție a Guvernului pentru a liniști, pentru moment situația. 

Conform informațiilor DCNews, acum sunt nemulțumiri în PNL din cauza scutului format de Guvern în jurul lui Marius Budăi, ministru al Muncii, asta după ce în ceea ce-l privește pe Virgil Popescu, ministru al Energiei, nu a existat nicio reacție. Au existat chiar zvonuri cu privire la remanierea lui Virgil Popescu, zvonuri care nu au fost nici confirmate, nici infirmate din Executiv. Cu toate acestea, niște capete au căzut din Ministerul Energiei. 

Citește aici: Demitere la Ministerul Energiei, după gafa din OUG pe facturi. Premierul Nicolae Ciucă a semnat

Se pare că-n următoarea ședință a BEx va fi discutat acest aspect al scutului pe care l-a făcut Guvernul în jurul lui Marius Budăi, în timp ce pe Virgil Popescu l-a lăsat descoperit. 

”Schimbarea unui ministru este responsabilitatea primului ministru și nu a fost pus în discuție un astfel de subiect”, a transmis purtătorul de cuvânt al Guvernului, cu privire la zvonurile despre schimbarea din funcția de ministru al Muncii a lui Marius Budăi. 

Citește și: EXCLUSIV  PNL cere schimbarea lui Budăi de la Muncă - surse. Diaconescu, PMP, îl critică: Va fi INADMISIBILĂ

EXCLUSIV  Renegocierea PNRR, cartoful fierbinte din coaliție. Marius Budăi arată o GAFĂ de proporții despre PENSII. ”Nu e un moft!”

Criza energetică. USR a depus moţiune simplă împotriva ministrului Virgil Popescu

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel