PNL şi USR - PLUS au bătut palma. Violeta Alexandru a anunţat candidaţii pentru primăriile din Bucureşti
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat candidaţii alianţei dintre PNL şi USR-PLUS pentru primăriile din Bucureşti. 

"Lupta pentru ca Dreapta unită să preia Bucureștiul intră într-o nouă etapă. Biroul Politic Național a votat pentru candidații propuși la funcția de Primar General, Nicușor Dan, pentru candidații la funcțiile de primari ai sectoarelor, Clotilde Armand, USR Plus pentru Sectorul 1, Radu Mihaiu, USR Plus pentru Sectorul 2, Adrian Moraru, PNL pentru Sectorul 3, Simona Spătaru, USR Plus pentru Sectorul 4, Cristian Băcanu, PNL pentru Sectorul 5, Ciprian Ciucu, PNL pentru Sectorul 6.

Aceasta este prima linie a Dreptei Unite pentru București. Pentru că îni doresc victorie, știind că se poate face treabă, mai bine, mai repede, mai transparent pentru orașul pe care îl iubesc. Așa cum îl iubiți și voi.

Toți acești colegi știu că pentru mine, Președintele PNL București, nu există Nu se poate. Chiar se poate să obținem victoria și, ceea ce este și mai important pentru mine, se poate să facem treabă în cel mai important oraș al României.

De altfel, cu mine, nu se lucrează decât așa: cu încredere, cu seriozitate, cu transparență, cu profesionalism.

Dreapta Unită pentru București! Povestea ultimelor săptămâni rămâne la mine.", a scris Violeta Alexandru pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel